hjälp-text

REKLAM


Logga in »

REKLAM

appar

Appar

Smarta reseappar

Reseappar finns i mängder, med kartor, väder, tips på boende med mera. Här finner du några som kanske sticker ut i mängden.

Appar

UD:s reseinformation direkt i fickan

Nödläge i utlandet - vem ringer jag? Hur är säkerhetsläget i Brasilien? Kan jag resa utan pass till Schweiz? I den här appen finns UD:s råd och reseinformation om världens länder från Sveriges ambassader.

Ladda hem till Android »

EU:s app

Håll koll på dina rättigheter som passagerare, var du än är.

Nu kan resenärer som råkat ut för inställda flyg eller borttappat bagage direkt ta reda på vilka rättigheter de har, helt kostnadsfritt, med hjälp av en mobilapplikation.

Ladda hem till Android »

Håller koll på resplanerna ? Google Trips

Är det här den ultimata rese-appen? Det låter vi vara osagt, men Google Trips är smart. Det samlar allt vi kan tänkas behöva för resan, och hämtar till och med biljetter och bokningar om de skickats till vår Gmail. Har vi ingen Gmail-adress kan vi också lägga till bokningar manuellt. Google Trips påminner om Tripit (se nedan), men är helt gratis medan Tripit kostar extra för vissa funktioner.

Ladda hem till Android »

Håll också koll på resplanerna ? Tripit

Samlar alla dina bokningar ? flyg, hyrbilar, hotell, tåg, och så vidare ? i ett gemensamt gränssnitt och laddar ner allt så du har tillgång till det offline. Finns tyvärr inte i svenska Google Play-butiken.

Ladda hem till Android »

Hitta guldklimparna på semestern ? Guides by Lonely Planet

Alla känner till deras tryckta guider, men Lonely Planet har numera även en app med guiderna till världens största och mest välbesökta städer.

Ladda hem till Android »

Smartare övernattning ? Airbnb

Kontroverser kring reglerna för privatuthyrning är en sak ? för den som vill hitta ett mer personligt alternativ till hotell är Airbnb fortfarande bäst.

Ladda hem till Android »

Översätt skyltar med kameran ? Google Translate

Det kan vara jobbigt att inte kunna språket dit du kommit, och det finns inte alltid någon att fråga vad till exempel en skylt betyder. Google Translate är en vän i nöden.

Ladda hem till Android »

För den som reser ofta ? App in the Air

För den som flyger mycket är det här en gudagåva. Håller koll på hela flygningen och visar notiser när det till exempel är dags att gå till gaten.

Ladda hem till Android »

Skippa taxioron ? Uber

Vi börjar med att säga det: Uber har omgärdas av en hel del kontroverser. Men när du är ute och reser och är orolig över att luras av taxi kan det vara en stor trygghet.

Ladda hem till Android »

Skippa Uber-oron ? Lyft

Gillar du helt enkelt inte Uber finns såklart alternativ, och Lyft är ett utmärkt sådant. I alla fall om du ska till USA, där Lyft är etablerat i runt 300 städer.

Ladda hem till Android »


HEM

UPP

Kontakta reseledaren.nu: Kontakt
Om cookies på reseledaren.nu: Cookies
Om reseledaren.nu
Sajtkarta

© Copyright 1997 - 2021 www.reseledaren.nu
Alla rättigheter reserverade, med resevration för fel.


www.reseledaren.nu - världens hemsida!